>

Uusi asetus rakennusten kosteudesta 782/2017 tuli voimaan vuoden 2018 alusta. Samalla tuli voimaan uusi asetus vesi- ja viemärilaitteista 1047/2017. Vanhat rakentamismääräyskokoelman rakennusten kosteutta ja vesi- ja viemärilaitteita koskevat osat kumottiin, eli nyt pitäisikin rakentaa jo uusien aseetuksien mukaan.

Tunnetko sinä jo uusien asetuksien sisällöt ja osaatko tulkita niitä?

"Olen ollut mukana asetuksen 782/2017 tulkintaohjeiden asiantuntijalausuntokierroksella ja tutustunut perusteellisesti uuteen asetukseen ja siitä 2019 lopussa julkaistaviin ohjeisiin niiden luonnosvaiheessa. Tunnen jo ohjeluonnoksen sisältöä ja toin merkittävän kontribuutioni ja käytännön osaamiseni myös niiden kirjoitukseen. Kun ohjeet saapuvat, olen ensimmäisiä vastaanottajia ja ohjeen ymmärryksen saavuttaneita henkilöitä.
Voidakseni auttaa taloyhtiöitä ja isännöitsijöitä, teen viipymättä ohjeiden saavuttua niistä selkokielisen koosteen tilaajille. Haen näissä sekä taloyhtiöiden korjaushankkeiden näkökulmaa että osakasmuutostöiden näkökulmaa ja uskon voivani näin opastaa taloyhtiöiden päättäjät nopeammin uusiin asetuksiin." RKM Eerikki Nuutinen.

Voit tilata oppaan jo ennakkoon itsellesi tai toimistollesi. Yhden vastaanottajan hinta omaan käyttöön on 50 euroa/julkaisu. Saat 20% alennuksen suosituksistasi tilauksen yhteydessä. 
Opas lähetetään maksaneille tilaajille automaattisesti, kun ohjeet ja opas valmistuu.
Oppaaseen liittyy palveluna myös automaattiset päivitykset, eli jos oppaasta ei löydy jotain asiaa tai se tarvitsee täsmennystä, kysy täsmennystä ja uusi versio julkaistaan kaikille tilaajille automaattisesti.

Huom: Tämä opas tulee automaattisesti veloituksetta SRKM tietopalvelun oppaiden tilaajille.

Hintoihin lisätään arvonlisävero. Vastaanottajat ovat nimettyjen henkilöiden sähköpostiosoitteita. Kysy massapostijakelulistanne hinta erikseen.
Tilaa täältä!

image

Paremman rakentamisen puolesta!

Loviisantie 351, 06200 Porvoo
+358 (0)40 874 0308
apua@rakennusmestarit.fi

Ei se ole niin pienestä kiinni!

"Rakentaminen ja asiakaspalvelu voidaan yhdistää tehokkaaksi ja asiakasta miellyttäväksi kokemukseksi. Se vaatii ammattilaiselta vain tahtoa, ammattiylpeyttä ja ajan hermolla pysymistä."

Paremman asiakaskokemuksen puolesta!