>

SRKM tietopalvelun oppaat eli Mesun tipsit tarjoavat kiinteistö- ja rakennusalan ammattilaisille opassarjan, jossa kerrotaan selkeästi astusten ja määräysten mukaiset ratkaisut sekä paljon muuta kerättyä faktatietoa, kuten esimerkiksi lähiaikoina ilmestyvässä Kosteusasetusoppaassa:

  • Uusien asetusten mukaiset kylpyhuoneiden ja muiden märkätilojen rakenteet ja tilajärjestelyt detaljointeineen.
  • Vesieristeiden, kaivojen ja alustojen yhteensopivuudet ja tekniset tiedot yhtenä listana

Mesun Tipsit tarjoaa käyttäjälleen nopean tavan omaksua ja tarkastaa muun työn ohessa oikeat ratkaisut ilman ulkopuolista asiantuntija-apua. Samalla voit varmentaa helpommin rakentamisen laatua. Oppaita tullaan tekemään tilaajien erityisten pyyntöjen lisäksi muun muassa:

  • Vesikatoista, kattovarusteista, vedenhallintajärjestelmistä
  • Salaojituksista ja tontin rakenteista
  • Julkisivurakenteista
  • Valvonnan parhaista toimintamalleista erilaisilla tarkastuksilla ja erilaisissa hankkeissa
  • Linjasaneerauksesta

Oppaiden on tarkoitus koostaa erilaisten lähteiden tiedot kiinteistö- ja rakennusalan selkokielisiksi nyrkkisäännöiksi. Kirjoittajansa onkin kiitetty asiantuntemuksen tasosta riippumatta säilyneestä selkokielisyydestään.

"Teen taloyhtiöpäättäjille ja -rakentajille kaikesta rakentamisen ohjeita ja asetuksia koskevista uudistuksista kevyitä ja selkokielisiä ja käytännön läheisiä oppaita, joiden avulla pääset helpommin kärryille oikeista päätöksistä ja rakenteista. Voit myös lisätä ammatillista itsevarmuuttasi oppaideni avulla.

Kun sinulla on tilanne, jossa tulkinnat ovat sinulle epäselviä, soita tai laita minulle sähköpostia, niin tulkitsen tilanteen, teen oppaan, lähetän sen sinulle erityisine tilannekohtaisine ohjeineen ja automaattisesti muillekin tilaajille. Näin saat oppaat perille muidenkin pyytämistä tulkinnoista.

Oppaat keskittyvät taloyhtiöympäristöihin, sekä kertovat myös ne rajapinnat, joissa asia täytyy saatella vihkiytyneelle ammattilaiselle. Lisäksi käsitellään erilaiset prosessit valmismalleina, eli miten asia taloyhtiössä etenee oikein.

Toivon, että voin auttaa sinua työssäsi ja että palvelustani on sinulle iloa ja hyötyä." RKM Eerikki Nuutinen, 040 874 0308 eetu(piste)asetustietopalvelu-ät-rakennusmestarit.fi. (korvaa piste oikealla pisteellä)

SRKM tietopalvelun oppaiden hinta omaan käyttöön on 100 euroa/vuosi/vastaanottaja. Jokaisesta onnistuneesta suosituksesta saa myös pysyvän 5% alennuksen seuraavalle laskulle. Suosittele siis 20:lle jotka ostavat palvelun ja saat sen ilmaiseksi aina tulevaisuudessa.

Hintoihin lisätään arvonlisävero. Vastaanottajat ovat nimettyjen henkilöiden sähköpostiosoitteita. Kysy massapostijakelulistanne hinta erikseen. Oppaat lähetetään julkaisun yhteydessä palvelun tilanneille ja vanhat oppaat hinnoitellaan erikseen myöhemmin. Kannattaa tulla mukaan siis heti alusta asti.
Tilaa täältä!

image

Paremman rakentamisen puolesta!

Loviisantie 351, 06200 Porvoo
+358 (0)40 874 0308
apua@rakennusmestarit.fi

Ei se ole niin pienestä kiinni!

"Rakentaminen ja asiakaspalvelu voidaan yhdistää tehokkaaksi ja asiakasta miellyttäväksi kokemukseksi. Se vaatii ammattilaiselta vain tahtoa, ammattiylpeyttä ja ajan hermolla pysymistä."

Paremman asiakaskokemuksen puolesta!