>

SRKM Tietopalvelujen tilaus

Tilaa tässä lomakkeella SRKM tietopalvelun oppaita.

Valitse jokin näistä!

Henkilökohtaiseen käyttöön tulevan palvelun tilaajalla ei ole oikeutta välittää opasta eteenpäin, mutta voi siteerata opasta vapaasti omissa lausumissaan.
Jakelukäyttöön tulevan tilauksen vastaanottaja saa välittää oppaan tai sen kokonaisia sivuja omissa hankkeissaan toimiville yhteistyökumppaneille.
Syötä oikea sähköpostiosoite.

Tänne tilatut palvelun oppaat, tilausvahvistus ja suositusviestipohja lähetetään. Tälle osoitteelle rekisteröidään myös alennuksiin oikeuttavat onnistuneet suosituksesi.

Anna Y-tunnus muodossa "2173025-6"!

Syöte ei kelpaa

Jos Y-tunnuksella tai yrityksen nimellä ei löydy vielä laskutustietoja, pyydämme ne vielä erikseen seuraavalla sivulla.

SRKM tietopalvelun pitkäaikaistilaus on voimassa toistaiseksi ja laskutetaan automaattisesti vuosittain samaan aikaan. Voit peruuttaa tilauksen milloin vain ja palvelu toimitetaan automaattisesti maksetun laskutuskauden loppuun asti.
SRKM tietopalvelu sisältää myös kosteusoppaan.
Huomaathan, että tämä kosteusopas sisältyy myös pitkäaikaistilaukseen, jonka voi myös irtisanoa ilman irtisanomisaikaa.
Tilauksestasi lähetetään sähköpostiisi tilausvahvistus sekä suositusviestipohja, jota voit muokata ja lähettää kollegoillesi sekä muille rakennus- ja kiinteistöalalla toimiville tutuille ja yhteystyökumppaneillesi. Suositusviestin linkistä saapuneet tilaajat rekisteröityvät onnistuneina suosituksina sähköpostiosoitteellasi ja niistä syntyy automaattisesti seuraavaan laskutukseen 5% alennus / onnistunut suositus.
Tilauksen toimittaja ja laskuttaja on Mikromar Oy ja sen aputoiminimi Suomen Rakennusmestarit (2173025-6). Palvelujen toimituksesta vastaa RKM Eerikki Nuutinen.
Sinun täytyy asettaa Sivuston avaimesi voidaksesi käyttää reCAPTCHAa.
Syöte ei kelpaa

image

Paremman rakentamisen puolesta!

Loviisantie 351, 06200 Porvoo
+358 (0)40 874 0308
apua@rakennusmestarit.fi

Ei se ole niin pienestä kiinni!

"Rakentaminen ja asiakaspalvelu voidaan yhdistää tehokkaaksi ja asiakasta miellyttäväksi kokemukseksi. Se vaatii ammattilaiselta vain tahtoa, ammattiylpeyttä ja ajan hermolla pysymistä."

Paremman asiakaskokemuksen puolesta!