Palvelut

Suomen Rakennusmestareiden asiantuntijapalvelut hinnoitellaan aina erikseen asiantuntijan hinnoittelemana. Osa näistä palveluista on hinnoiteltu valmiiksi RKM Valvontatyökaluissa ja siltä osin valmiiksi hinnoitellut palvelut voi tilata työkaluista. Siltä osin kuin palvelut eivät ole ennalta hinnoiteltu, perustuu aina tarjoukseen kyseiseltä asiantuntijalta tai Suomen Rakennusmestareilta.

RKM valvontatyökalujen hinnasto:

 • Käyttö ilmaista kaikille osapuolille - ei kokeiluaikoja tai piilotettuja ominaisuuksia!
 • HUOM: valvontapöytäkirjat ja muut sitovat dokumentit ovat erikseen hinnoiteltua asiantuntijapalvelua, joiden hinta perustuu valmiiseen hinnastohintaan tai erilliseen tarjoukseen.

Suomen Rakennusmestarien asiantuntijapalveluiden hinnasto:

  Lisenssikäyttäjälle 

Loppukäyttäjälle 

 Märkätilan valvontapöytäkirja ja RKM laatusertifikaatti   59€

 59€ 

 Laaja märkätilavalvonta  

 750€

 Yksittäinen tarkastus (sisältää valvontapöytäkirjan)  14,90€ 

 150€ 

 Saman työmaakäynnin lisäkohteet  -30%  -30%

Hinnat ei sisällä arvonlisäveroa. Hintoihin lisätään asianmukainen arvonlisävero.

Maksulliset asiakirjat toimitetaan asiakirjan tilaajalle (loppukäyttäjä tai lisenssikäyttäjä) maksun saapumista tai todentamista vastaan. Lisenssikäyttäjät voivat sopia tilaajiensa kanssa omista maksuehdoistaan.

Lisenssikäyttäjä on taho, joka käyttää työkaluja lisenssillä, suorittaa varsinaisen asiantuntijatyön ja laskuttaa oman työnsä työn tilaajalta itsenäisesti oman erillisen tarjouksensa tai hinnastonsa mukaan. 

Loppukäyttäjä on taho, joka on tilannut kokonaispalvelun suoraan Suomen Rakennusmestareilta ja jolle palveluiden laskuttajana riippumatta palveluidensa toimittajasta toimii Suomen Rakennusmestarit.

Laaja märkätilavalvonta sisältää kattavan märkätilatöiden valvonnan yhden huoneiston osalta, siten että valvonnan myötä voidaan varmistua täydellisesti märkätilan laatuun vaikuttavista asioista. Kukin tarvittava tarkastus sisältyy valvontaan kerran. Lisätarkastukset erillishinnoin.

Toisin sanoen, palvelemme lisenssikäyttäjiä tekemällä heille RKM valvontatyökaluilla tehdyistä kirjauksista valvontapöytäkirjat toimitettavaksi lisenssikäyttäjälle. Loppukäyttäjiä palvelemme sekä välittämällä toimeksiantoja ja tarjouspyyntöjä lisenssikäyttäjinä toimiville ammattilaisille, sekä toimittamalla kyseisiä kokonaispalveluita suoraan loppukäyttäjälle mukaan lukien tarvittavat valvontapalvelut.  

Hinnoitteluesimerkkejä:

Lisenssikäyttäjä hallinnoi hanketta RKM valvontatyökaluilla ja Suomen Rakennusmestarit koostaa hänelle allekirjoitettavaksi valvontapöytäkirjat työkohteesta, joka käsittää 4 tarkastusta kolmessa huoneistossa. Hinnaksi muodostuu 4 [tarkastusta] x (14,90€ [ensimmäinen huoneisto] + 2 x 14,90€ x 70% [jälkimmäiset huoneistot]) = 143,04€ + alv. Tämä käsittää siis kolme erillistä valvontapöytäkirjaa huoneistoittain, joissa kussakin valvontapöytäkirjassa neljän eri tarkastuksen tiedot. Yleensä tällaisen valvontapöytäkirjan tekemiseen laadukkaana yleisin menetelmin menee tiedon keräämisineen noin 2-3 tuntia, jolloin valvojan veloitus työstä olisi noin 540€ + alv. Työ olisi kannattavaa tehdä itse jos asiantuntijan tuntiveloitus on alle noin 16€ + alv / tunti. Sijoitatko siis säästämäsi työajan lisäkeikkoihin, lisääntyneeseen vapaa-aikaan vai kenties kilpailukyvyn parantamiseen hinnan alennuksin?

Taloyhtiö (loppukäyttäjä) tilaa suoraan Suomen Rakennusmestareilta pakettihinnoitellun laajan märkätilavalvonnan kolmen eri huoneiston samanaikaisesti tarkastettaviin märkätilaremontteihin. Hinnaksi muodostuu 750€ [ensimmäinen huoneisto] + 2 x 750€ x 70% [saman tarkastuksen muut huoneistot] = 1451,61€ + alv, eli alle 500€ / huoneisto sisältäen jopa 5 eri tarkastusta joka huoneistoon.  

 

 

kuoriSuomen Rakennusmestarit palvelee rakentajaa ja remontoijaa parhaalla valvonnalla.

Osaava ja ammattitaitoinen valvoja hoitaa asiakaspalvelun mallikkaasti ja tiedotuksen työmaalta reaaliaikaisesti. Lisäksi hänellä on ulkomuistin tueksi käytössään parhaat tietokannat niiden tuhansien asioiden varmentamiseen tehokkaammin. Vaadi valvojalta nykyaikaisia ja tehokkaita metodeita, joilla kaikki hankkeesi osat pidetään paremmin hallinnassa.vatupassi

Valvontapalveluitamme voi käyttää rakennus- ja remonttihankkeen eri vaiheissa:

 • Tarveselvitysvaihe
 • Hankesuunnitteluvaihe
 • Rakennussuunnitteluvaihe
 • Rakentamisen valmistelun vaihe*
 • Rakentaminen (Yleisesti valvonta kohdistetaan tähän)
 • Takuuajan toiminnot
 • Rakennuksen elinkaaren myöhemmät vaiheet*

* = Yleisesti ei tunnisteta erillisenä rakentamisen vaiheena esimerkiksi kirjallisuudessa.

Valvontapalvelumme soveltuvat hankkeesi eri ulottuvuuksiin:

 • Laadun hallinta (Yleisesti valvonta kohdistetaan tähän jälkitarkastuspainotteisesti)
 • Talouden hallinta
 • Aikataulun hallinta

Suomen Rakennusmestareiden valvojat toimivat kaikki samoin työkaluin ja metodein. Se poistaa hankkeesi asiantuntijariskejä, tehostaa työtä ja takaa sinulle Suomen parasta valvontatyötä! Aloita hankkeesi osaavan valvojan kanssa ja se sujuu paremmin.

Sinut auttaa liikkeelle rkm Eerikki Nuutinen numerossa 040 874 0308 tai sähköpostitse eetu'ät'rakennusmestarit.fi.

 

image

Paremman rakentamisen puolesta!

Loviisantie 351, 06200 Porvoo
+358 (0)40 874 0308
apua@rakennusmestarit.fi

Ei se ole niin pienestä kiinni!

"Rakentaminen ja asiakaspalvelu voidaan yhdistää tehokkaaksi ja asiakasta miellyttäväksi kokemukseksi. Se vaatii ammattilaiselta vain tahtoa, ammattiylpeyttä ja ajan hermolla pysymistä."

Paremman asiakaskokemuksen puolesta!