>

Huoneistokartoituksella tarkastamme taloyhtiön toimeksiannosta huoneiston tai huoneistojen kunnon ja korjaustarpeet kokonaisuutena. Taustana voivat olla yksittäisen huoneiston osalta epäily siitä, että huoneistosta aiheutuu riskejä naapureille tai taloyhtiön rakenteisiin tai huoneistoryhmän osalta esimerkiksi epäilys laajoista kunnostustarpeista. Lisäksi huoneistokartoitus on hyvä tapa hallita valitusten määrää tilanteissa, joissa taloyhtiössä on paljon valituksia erinäisistä asioista.

Kartoituksessa käymme läpi huoneiston pinnat, kalusteet, sähköistyksen, putkitukset ja ilmanvaihtoratkaisun mittauksineen. Kartoitus sisältää aina myös märkätilakartoituksen.

Tuloksena taloyhtiö saa listan korjausta vaativista asioista korjaustapaehdotuksineen priorisoituna sekä kustannusarviot erilliskorjauksena, ko järjestelmän yleissaneerauksena tai laajana saneerauksena.

Kartoitus voi olla osa yhtiön PTS:ää tai siihen voidaan liittää yhtiön yhteisten järjestelmien kartoituksia, kuten putkiston kuvausta, vesikaton kunnon määritystä ja niin edelleen.

Huoneistokartoituksen hinnat ovat yleensä noin 100 euroa (sis alv) per huoneisto (riippuen huoneistojen koosta ja tilojen mittasuhteista sekä huoneistojen määrästä).

Kysy lisää Eetulta numerosta 040 874 0308.

image

Paremman rakentamisen puolesta!

Loviisantie 351, 06200 Porvoo
+358 (0)40 874 0308
apua@rakennusmestarit.fi

Ei se ole niin pienestä kiinni!

"Rakentaminen ja asiakaspalvelu voidaan yhdistää tehokkaaksi ja asiakasta miellyttäväksi kokemukseksi. Se vaatii ammattilaiselta vain tahtoa, ammattiylpeyttä ja ajan hermolla pysymistä."

Paremman asiakaskokemuksen puolesta!