>

Vna rakennusten kosteudesta 782/2017, joka tuli voimaan vuoden 2018 alusta, tulee myöhemmän ohjeistuksena myötä antamaan mahdollisuuden vedeneristeen paikkakorjauksille. Tämä tulee kuuloon uudisrakentamisen takuukorjauksissa sekä märkätilan asennusvirheiden yhteydessä.

Vedeneristeen paikkakorjaus on erittäin vaativaa ja helposti epäonnistuvaa ammattityötä, jossa erikoistunut valvoja voi varmistaa onnistumisen myös kun asentajalla on vain märkätilatöiden perusosaaminen. Erikoismiestä ei siis välttämättä tarvita, kun valvonta on kunnossa. Tyypillisesti vain sertifioidut märkätilavalvojat hallitsevat kattavasti paikkakorjausten valvonnan ja yleensä märkätilavalvonnan.

Suomen Rakennusmestarien VTT:n ja Eurofins Expert Services:n sertifioimat märkätilavalvojat opastavat urakoitsijan ja tilaajan ennakkoon vedeneristeen paikkakorjauksen tekemiseen sekä sen valvontatilanteeseen, jolloin korjauksessa on merkittävästi paremmat mahdollisuudet onnistua kerralla. Meillä on myös paikkakorjauksen laadunvarmistukseen tarvittavat erityiset kartoituslaitteet. Erityisesti kun urakoitsija vastaa korjauksen tekemisestä, tulee tilaajan varmistaa osaavan valvojan avulla etujensa täyttyminen.

Kysy lisää Eetulta numerosta 040 874 0308.

image

Paremman rakentamisen puolesta!

Loviisantie 351, 06200 Porvoo
+358 (0)40 874 0308
apua@rakennusmestarit.fi

Ei se ole niin pienestä kiinni!

"Rakentaminen ja asiakaspalvelu voidaan yhdistää tehokkaaksi ja asiakasta miellyttäväksi kokemukseksi. Se vaatii ammattilaiselta vain tahtoa, ammattiylpeyttä ja ajan hermolla pysymistä."

Paremman asiakaskokemuksen puolesta!